Trust Center /

Regulatorisk Compliance

Sådan holder vi dig compliant

Hos Creditro bygger vi systemer og løsninger som sikrer din kontinuerlige overholdelse af bl.a. hvidvaskloven.
Det er et løfte vi står på mål for, og er stolte af. Faktisk er vi den eneste leverandør som har flere kunder der har været under inspektion og er gået igennem tilsynet med top-karakterer.
Vores løsninger bliver løbende udviklet og opdateret, i samarbejde med officielle myndigheder, vores engagerede kunder, og vores kompetente complianceboard har vi et solidt indblik i hvor lovgivningen bevæger sig hen, hvilke krav der skal overholdes, hvordan vores kunder arbejder og dermed også hvordan løsningerne kan integreres intelligent.

Sammen definerer vi morgendagens compliance, og sørger for at du som kunde altid overholder lovgivningen, og altid er opdateret.

Er du klar til fremtidens sikre løsning?

Kontakt os og lad os vise dig hvordan du kan automatisere dine processer
Vores dygtige medarbjedere står klar til at finde løsningen der passer dig

Her kan du læse hvad nogle af vores kunder siger

Vi har hos Døssing & Partnere valgt at bruge Creditro som samarbejdspartner, når det gælder overholdelsen af hvidvaskloven, da deres produkt lever op til de høje krav, der stilles til os som rådgivere.

Vi har haft en god dialog, hvor der er blevet lyttet til vores forbedringsforslag, og nogle af disse er også blevet implementeret i deres løsning. Det har været en god og informativ onboarding-proces, hvor vi har haft mulighed for at gennemtænke vores valg, inden vi indgik aftalen.

Vi ser frem til et godt samarbejde de næste mange år.

Jannick Hansen

Revisor, Døssing & Partnere

Creditro sikrede på få dage en hurtig og effektiv onboarding af løsningen i mit advokatfirma, og de leverede en meget tilfredsstillende support og kundeservice efterfølgende. I forbindelse med afholdelse af et tilsyn fra Advokatsamfundet blev Creditro løsningen præsenteret med stor succes til dokumentation af KYC processerne og indhentelse og opbevaring af kundedata mv. i virksomheden.

Creditro kan anbefales til både store og små advokatfirmaer.

Ulrich Cort Hansen

Advokat, CORT Boligadvokater

Som administrator gør Creditro min hverdag nemmere, og bidrager til at være systematisk og struktureret. I en travl hverdag kan det være svært at være opdateret på alt. Her tvinges man løbende på en positiv måde til at forholde sig til håndteringen af de strenge hvidvaskregler. Creditro har hjulpet både ved opstarten og løbende, hvis der skulle komme lidt grus i maskineriet.

De fleste kunder melder tilbage, at de er meget trygge ved at benytte platformen – især til håndteringen af de mere personfølsomme ting på deres egen personlige profil, og nogle har allerede oplevet, at flere andre bruger Creditro, hvorfor de ikke skal til at finde ID frem hver gang, men kan genbruge deres profil.

Jeg kan derfor anbefale Creditro, der både gør vores og vores kunders hverdag lettere, og tryggere.

Brian Petersen

Adm. direktør og grundlægger, Connla

For os er det vigtigt at kreditvurdere vores kunder hurtigst muligt. Creditros kreditrating er meget præcis og brugbar. Informationerne fra Creditro gør det nemt at overskue og gør, at vi nemt kan få overblik over virksomhedens situation. Derudover har Creditro vigtige integrationer til bl.a. personvalidering af private, BBR, Motorregistret og Tinglysning. Dette hjælper os til at få det hele samlet på én platform.

De har samtidig en meget hurtig og professionel kundeservice.

Vi kan i høj grad anbefale Creditro A/S.

Nanna Liebragt

Country Manager, Danmark, Qred Erhvervslån

Vil du vide mere om vores produkter, kan du finde dem her:

Læs mere om vores Compliance-løsning Creditro Comply.
Creditro Comply leverer automatisk håndtering af KYC-processer og risikovurderinger baseret på intelligente data. Creditro er altid opdateret i forhold til gældende lovgivning, så du slipper for bekymringer om din virksomhed lever op til kravene. Samtidig kan løsningen automatisere dine processer, så du kan spare op mod 95% af den tid, du i dag bruger på det tidskrævende kend din kunde-arbejde. Faktisk bruger vores kunder mindre end 5 minutter på hver sag.

Læs mere om Creditro for revisorer.
For at du står stærkt i indsatsen mod svig og svindel, giver vores platform mulighed for, at du i forlængelse af dit KYC-tjek automatisk foretager en kreditvurdering og samtidig screener for svindel.

Læs mere om Creditro for advokater.
Vores platform kan også give dig vejledende risikovurderinger, og i forlængelse af dit KYC-tjek kan du automatisk foretage en kreditvurdering af din klient og samtidig screene for svindel.

Læs mere om Creditro for finansielle virksomheder.
Med vores compliance-platform kan du sige farvel til op imod 75 % af det manuelle KYC-arbejde. Kort fortalt lader vi dine kunder gennemføre et automatisk KYC-tjek og opsætter regler for, hvilke kunder der kan godkendes automatisk, og hvilke kunder der skal til manuel behandling.