Persondatapolitik

Denne persondatapolitik har til formål at oplyse dig, om hvilke oplysninger vi behandler om dig, og hvad dine rettigheder i den forbindelse er. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse politikken og gøre dig bekendt med behandlingen.

 

For en let og overskuelig tilgang, kan du i indholdsfortegnelsen klikke på den behandlingsaktivitet du ønsker at vide mere om behandlingen af. Politikken henvender sig til de personer som er oprettet som bruger i Creditros systemer eller henvender sig uanmodet til Creditro.

Kontaktoplysninger

Creditro A/S
Bavnehøjvej 6
DK-6700 Esbjerg
Denmark

E-mailaddresse: info@creditro.com

Vi er dataansvarlig for dine persondata i de behandlinger du finder i denne politik, og vi behandler dem i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning, herunder inden for de rammer, der er beskrevet i denne politik.

Denne persondatapolitik gælder for følgende sider:

https://creditro.com
https://complydays.com
https://amlwarrior.com
https://app.creditro.com
 

Behandling af dine oplysninger

Herunder kan du se hvordan vi behandler dine data i specifikke aktiviteter. 

Besøg på hjemmeside

Når du besøger en af vores hjemmesider herunder på creditro.com, complydays.com eller amlwarrior.com, tracker vi din færden såfremt du har afgivet cookiesamtykke. Læs mere om behandlingen af cookies i vores cookiepolitik.

Formål:
Forbedre hjemmesidebesøgendes oplevelse og følge op med relevant materiale.

Kategori:
Almindelige personoplysninger: IP-adresse, navn, e-mail, stilling, telefonnummer, arbejdsgiver.

Kilde:
Den registrerede eller internt genereret.

Behandlingsgrundlag:
Almindelige personoplysninger: Artikel 6, stk. 1 litra f – vores interesse i at behandle personoplysningerne når der er givet cookie-samtykke til det.

Videregivelse:
Ingen videregivelse.

Opbevaring:
24 måneder efter sidste besøg.

Bruger på app.creditro.com

Denne behandling gør sig gældende, når du som bruger af app.creditro.com er oprettet med en profil.

Formål:
At oprette en profil, herunder at kunne genkende og verificere brugere på vores platform, således det tilsigtede formål med adgangen kan gennemføres.

Kategori:
Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, arbejdsgiver.

Kilde:
Den registrerede selv eller den registreredes arbejdsgiver.

Behandlingsgrundlag:
Artikel 6, stk. 1 litra a

Videregivelse:
Oplysninger videregives på den registreredes instruks til parter anført af den registrerede.

Opbevaring:
12 måneder efter ophør af hovedaftalen.

 

Adfærd og Funktionalitet

Formål:
Adfærd på platformen som bl.a. døde-links eller manglende funktioner overvåges, for at forbedre platformen løbende og sikre funktionalitet.

Kategori:
Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, arbejdsgiver, IP-adresse.

Kilde:
Den registrerede og intern generering af oplysninger.

Behandlingsgrundlag:
Artikel 6, stk. 1 litra f – vores legitime interesse i at sikre funktionalitet og løbende forbedring af sitet mod den registreredes interesse i oplysningerne ikke behandles.

Videregivelse:
Ingen videregivelse.

Opbevaring:
12 måneder efter hovedaftalens udløb.

Kundehenvendelse

Henvendelser igennem hjemmeside, chat-funktion, e-mail, fysisk eller telefonisk for support, salg eller reklamation.

Formål:
At kunne supportere eller informere i forbindelse med henvendelsen.

Kategori:
Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, telefonnummer samt øvrige oplysninger der afgives i forbindelse med henvendelsen.

Kilde:
Den registrerede selv.

Behandlingsgrundlag:
Artikel 6, stk. 1 litra a.

Videregivelse:
Ingen videregivelse.

Opbevaring:
Slettes efter 24 måneder fra henvendelse eller hovedaftalens ophør.

Nyhedsbrev

Når tilmelding til nyhedsbrev er sket behandles oplysninger i dette henseende.

Formål:
At sende markedsføringsmateriale, såfremt der er afgivet markedsføringssamtykke til dette. At dokumentere gyldigt markedsføringssamtykke.

Kategori:
Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, arbejdsgiver.

Kilde:
Den registrerede selv.

Behandlingsgrundlag:
Artikel 6, stk. 1 litra f – vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter, ved behandling af den registreredes almindelige oplysninger vurderes at være større end den registreredes interesse i at oplysningerne ikke behandles

Videregivelse:
Ingen videregivelse.

Opbevaring:
Slettes efter 24 mdr. når markedsføringssamtykket ikke har været brugt i 12 mdr.

Statistikker

Der udarbejdes statistikker i forbindelse med ovenstående processer, de statistikker der indeholder almindelig persondata, for at kunne forbedre kundeoplevelsen i vores forretning og online. Vi anonymiserer eller sletter persondata, så snart de ikke er relevant for statistikkerne. Statistikkerne udarbejdes med behandlingshjemlen i artikel 6, stk. 1 litra f, og interessen der forfølges er, at kunne forbedre vores forretning samt at kunne vurdere performance på vores kanaler og produkter.

Dine rettigheder

Herunder kan du læse om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os via info@creditro.com.

Ret til indsigt: 

Ret til berigtigelse:

Ret til sletning: