Om os /

Ledige Stillinger

Vil du med på rejsen?

Vi er lige nu på en spændende vækstrejse og har brug for at få flere med på holdet. Kunne det være dig?

Account Manager / Account Executive

København, Fuldtidsstilling

Vi søger efter en dygtig Account Manager / Account Executive som har lyst til at drive og skalere vores ambitiøse virksomhed sammen med resten af salgsteamet. Gennem kundecentreret salg formår du at videreformidle et komplekst produkt således kunden føler sig godt klædt på til at drive interne KYC og AML-procedurer i sin virksomhed.

Læs mere på The Hub

Frontend Developer

Esbjerg, Fuldtidsstilling

Vil du være med til at skabe fremtidens KYC/AML løsninger? Og synes du, det er fedt at arbejde med de nyeste frontend trends og udvikle teknologierne til det yderste? Som Frontend Developer kommer du til at arbejde på nogle af landets fedeste løsninger og samtidig sikre, at der altid leveres høj kvalitet på vores projekter.

Læs mere på The Hub

Product Owner

Esbjerg, Fuldtidsstilling

Vil du have ansvaret for produktet der kan spore hvidvask og finansiel kriminalitet? Så leder vi nu efter en erfaren Product Owner til at varetage det fulde ansvar for vores produkt og produktudvikling. Dit job bliver at eje produktet og platformen og videreudvikle roadmappet, så vores produkt bliver endnu skarpere og holdes ajour med den seneste lovgivning.

Læs mere på The Hub

Fandt du ikke drømmestillingen?

Vi hører altid gerne fra potentielle kollegaer, og du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@creditro.com

Mangler du en praktikplads?

Vi tager løbende praktikanter ind. Primært inden for områderne: udvikling, marketing og customer onboarding. Send din ansøgning til job@creditro.com