Brancher /

Finansielle virksomheder

Automatisér dit KYC-arbejde

Som finansiel virksomhed er du underlagt en række skærpede lovkrav og skal bl.a. tilpasse dig regler på hvidvaskområdet, der meget ofte ændrer sig. For at leve op til hvidvaskloven har mange finansielle virksomheder opbygget et ofte uigennemskueligt og ineffektivt setup af manuelle processer. Et meget tidskrævende og omkostningstungt arbejde, der mange steder har fjernet fokus fra kerneforretningen.

Vi har bygget en platform, der kan spare dig tid. For vi kan tilbyde dig en teknologi, der i høj grad vil reducere dit manuelle KYC-arbejde. Men vigtigst af alt vil du med vores platform få et stærkere værn mod svindel og hvidvask, så du i højere grad kan bidrage til at bekæmpe økonomisk kriminalitet.

Kender du dine kunder godt nok?

Det er som bekendt et krav i hvidvaskloven, at du som finansiel virksomhed skal fuldføre et KYC-tjek, før du kan sige velkommen til en ny kunde. Der er ofte besværligt papirarbejde og mange manuelle indtastninger forbundet med dette KYC-tjek. For det kan kræve en del at indhente den nødvendige viden om dine nye kunder – og ofte skal man have fat i kunderne flere gange. Og når først kunderne er i hus, stopper kend din kunde-arbejdet jo ikke. For så skal du hele tiden holde styr på, om du stadig kender dine kunder godt nok.

Automatiske processer forbedrer kundeoplevelsen

Med vores compliance-platform kan du sige farvel til op imod 75 % af dette manuelle KYC-arbejde.

Kort fortalt lader vi dine kunder gennemføre et automatisk KYC-tjek og opsætter regler for, hvilke kunder der kan godkendes automatisk, og hvilke kunder der skal til manuel behandling. Ligeledes kan vi omsætte jeres AML-politik til regelsæt i vores intelligente motorrum, så du bl.a. sikrer, at der er konsistens i den måde, du møder dine kunder på.

Smidigere og hurtigere processer betyder selv sagt også, at du giver dine kunder en bedre oplevelse. Og glem ikke, at dine kunder forventer, at jeres kommunikation kan foregå effektivt og digitalt.

Digital signering gør samarbejdet lettere

Digital signering er også indbygget i vores platform, så du kan lade dine klienter underskrive når som helst og hvor som helst.

Det er både en fordel for dig og dine klienter. 

KYC-tjek, svindelscreening og kreditvurdering i ét samlet workflow

Vores platform kan også give dig vejledende risikovurderinger, og i forlængelse af dit KYC-tjek kan du automatisk foretage en kreditvurdering af din kunde og samtidig screene for svindel.

Med andre ord slår du tre fluer med et smæk – og samler tidskrævende manuelle arbejdsgange i ét automatiseret workflow, der hurtigt kan levere et værdifuldt overblik til dig.

Vores platform er i stand til at:

$

Udpege 9 ud af 10 svindelvirksomheder *

$

Advare imod 65 % af alle konkurser mindst 3 måneder, før de sker **

* Baseret på 5.249 konkurser i Danmark i årene 2018-2019
** Baseret på 952 svindel-dømte virksomheder 

Mange finansielle virksomheder har allerede valgt vores platform.

Er du den næste?

interdan_logo
credinord_logo

Få én platform til det hele

L

Sikker

Svindel- og konkursvarsler samt vejledende risikovurderinger.

Overvågning og opdatering af kundedata i realtid.

Intelligente algoritmer samler alle informationer.

Revisionsspor for alle aktiviteter.

Tjek for uafhængighed inden kundeoprettelse (beta).

Tjek for dårlig omtale, PEP og sanktioner.

Arkivering af dokumenter og data i tråd med hvidvaskloven.

L

Fleksibel

Plug & play-løsning eller fuld individualisering.

Nem integration med dit kunde- eller økonomisystem.

Risikomodeller og spørgerammer tilpasset advokatbranchen.

L

Effektiv

Reducér din arbejdsbyrde med op til 95 %.

Automatisk besked ved kundeændringer.

Ét overskueligt dashboard.

Digital kundekontakt via én platform.

Automatisk udsendelse af dynamiske spørgeskemaer.

Læs mere om vores platform her

Vil du kontaktes?

Vi vil altid gerne høre fra dig!
Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig, og vi vil gøre vores bedste.

Hvad siger vores kunder

For os er det vigtigt at kreditvurdere vores kunder hurtigst muligt. Creditros kreditrating er meget præcis og brugbar. Informationerne fra Creditro gør det nemt at overskue og gør, at vi nemt kan få overblik over virksomhedens situation. Derudover har Creditro vigtige integrationer til bl.a. personvalidering af private, BBR, Motorregistret og Tinglysning. Dette hjælper os til at få det hele samlet på én platform.

De har samtidig en meget hurtig og professionel kundeservice.

Vi kan i høj grad anbefale Creditro A/S.

Nanna Liebragt

Country Manager, Danmark, Qred Erhvervslån

Som administrator gør Creditro min hverdag nemmere, og bidrager til at være systematisk og struktureret. I en travl hverdag kan det være svært at være opdateret på alt. Her tvinges man løbende på en positiv måde til at forholde sig til håndteringen af de strenge hvidvaskregler. Creditro har hjulpet både ved opstarten og løbende, hvis der skulle komme lidt grus i maskineriet.

De fleste kunder melder tilbage, at de er meget trygge ved at benytte platformen – især til håndteringen af de mere personfølsomme ting på deres egen personlige profil, og nogle har allerede oplevet, at flere andre bruger Creditro, hvorfor de ikke skal til at finde ID frem hver gang, men kan genbruge deres profil.

Jeg kan derfor anbefale Creditro, der både gør vores og vores kunders hverdag lettere, og tryggere.

Brian Petersen

Adm. direktør og grundlægger, Connla