Brancher /

Finansielle virksomheder

Automatisér dit KYC-arbejde

Som finansiel virksomhed er du underlagt en række skærpede lovkrav og skal bl.a. tilpasse dig regler på hvidvaskområdet, der meget ofte ændrer sig. For at leve op til hvidvaskloven har mange finansielle virksomheder opbygget et ofte uigennemskueligt og ineffektivt setup af manuelle processer, som i sidste ende tager fokus fra kerneforretningen. Særligt er det lovpligtige KYC-tjek af nye klienter ofte meget ressourcekrævende, da der skal indhentes en masse nødvendige informationer og dokumentation. Informationer som du desuden løbende skal sikre dig, fortsat holder vand.

Vi har bygget en platform, der kan spare dig tid. Med Creditro kan vi tilbyde dig en teknologi, der kan reducere de manuelle arbejdsgange, og sikre en hurtig og smidig onboarding af nye klienter.

Kender du dine kunder godt nok?

Som finansiel virksomhed skal du altid være bedst muligt rustet til at opdage svindel. Og med Creditro bliver dit net for at opdage økonomisk kriminalitet mere fintmasket. For vores intelligente værktøjer sover aldrig, og de giver dig konstant dybdegående viden og overblik over dine klienter i realtid.

Platformen er altid opdateret i forhold til gældende lovgivning, så du slipper for at  bekymre dig om, om du lever op til kravene. Men vigtigst af alt øger de kvaliteten af din indsats mod bedrageri, svig og hvidvask.

Automatiske processer forbedrer kundeoplevelsen

Med vores compliance-platform kan du sige farvel til op imod 75 % af det manuelle KYC-arbejde.

Kort fortalt lader vi dine kunder gennemføre et automatisk KYC-tjek og opsætter regler for, hvilke kunder der kan godkendes automatisk, og hvilke kunder der skal til manuel behandling. Ligeledes kan vi omsætte jeres AML-politik til regelsæt i vores intelligente motorrum, så du bl.a. sikrer, at der er ensartethed i den måde, du møder dine kunder på.

Smidigere og hurtigere processer betyder selv sagt også, at du giver dine kunder en bedre oplevelse.

Digital signering gør samarbejdet lettere

Digital signering er også indbygget i vores platform, så du kan lade dine klienter underskrive når som helst og hvor som helst.

Det er både en fordel for dig og dine klienter. 

KYC-tjek, svindelscreening og kreditvurdering i ét samlet workflow

Vores platform kan også give dig vejledende risikovurderinger, og i forlængelse af dit KYC-tjek kan du automatisk foretage en kreditvurdering af din kunde og samtidig screene for svindel.

Med andre ord slår du tre fluer med et smæk – og samler tidskrævende manuelle arbejdsgange i ét automatiseret workflow, der hurtigt kan levere et værdifuldt overblik til dig.

Vores platform er i stand til at:

$

Udpege 9 ud af 10 svindelvirksomheder *

$

Advare imod 65 % af alle konkurser mindst 3 måneder, før de sker **

* Baseret på 5.249 konkurser i Danmark i årene 2018-2019
** Baseret på 952 svindel-dømte virksomheder 

Mange finansielle virksomheder har allerede valgt vores platform.

Er du den næste?

interdan_logo
credinord_logo

Få én platform til det hele

L

Effektiv

Reducér din arbejdsbyrde med op til 95%

Automatisk besked ved kundeændringer

Ét overskueligt dashboard

Digital kundekontakt via én platform

Leverer fuld KYC-rapport, der lever op til krav i Danmark og EU

L

Sikker

Svindel- og konkursvarsler samt vejledende risikovurderinger

Overvågning og opdatering af kundedata i realtid

Intelligente algoritmer samler alle informationer

Revisionsspor for alle aktiviteter

Arkivering af dokumenter og data i tråd med hvidvaskloven

L

Fleksibel

Plug & play-løsning eller fuld individualisering

Nem integration med dit kunde- eller økonomisystem

Passer til alle selskabstyper

Læs mere om compliance-platformen

Vil du kontaktes?

Vi vil altid gerne høre fra dig!
Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig, og vi vil gøre vores bedste.

Hvad siger vores kunder

For os er det vigtigt at kreditvurdere vores kunder hurtigst muligt. Creditros kreditrating er meget præcis og brugbar. Informationerne fra Creditro gør det nemt at overskue og gør, at vi nemt kan få overblik over virksomhedens situation. Derudover har Creditro vigtige integrationer til bl.a. personvalidering af private, BBR, Motorregistret og Tinglysning. Dette hjælper os til at få det hele samlet på én platform.

De har samtidig en meget hurtig og professionel kundeservice.

Vi kan i høj grad anbefale Creditro A/S.

Nanna Liebragt

Country Manager, Danmark, Qred Erhvervslån

Som administrator gør Creditro min hverdag nemmere, og bidrager til at være systematisk og struktureret. I en travl hverdag kan det være svært at være opdateret på alt. Her tvinges man løbende på en positiv måde til at forholde sig til håndteringen af de strenge hvidvaskregler. Creditro har hjulpet både ved opstarten og løbende, hvis der skulle komme lidt grus i maskineriet.

De fleste kunder melder tilbage, at de er meget trygge ved at benytte platformen – især til håndteringen af de mere personfølsomme ting på deres egen personlige profil, og nogle har allerede oplevet, at flere andre bruger Creditro, hvorfor de ikke skal til at finde ID frem hver gang, men kan genbruge deres profil.

Jeg kan derfor anbefale Creditro, der både gør vores og vores kunders hverdag lettere, og tryggere.

Brian Petersen

Adm. direktør og grundlægger, Connla