Sådan opretter du din brugerprofil (step-by-step)

I denne artikel gennemgår vi de steps, du skal igennem, når du har modtaget en invitationsmail fra Creditro A/S. Alt efter om du er repræsentant på sagen eller ej, vil oprettelsen være forskellig

Repræsentant

1) Invitationsmailen

Efter du har modtaget og åbnet mailen, klikker du på linket "Start her":

Invi mail

2) Opret adgangskode

Herefter kommer du videre til følgende side, hvor du skal vælge en adgangskode, bekræfte denne i feltet under og til sidst trykke på "Opret konto" (eller "Fortsæt uden at oprette konto", hvis du har den mulighed):

Password

3) Personlig information

Herefter bliver du sendt videre til oprettelsessiden, hvor du i første omgang skal udfyldes de personlige informationer og uploade id. Hvis du har et dansk cpr-nummer, skal det noteres i feltet "CPR-nummer". Har du IKKE et dansk cpr-nummer, skal dette felt blot udfyldes med ti 0'er. Herefter skal du besvare de tre pep-spørgsmål, og til sidste uploade det påkrævede id. Hvis din rådgiver har uploadet person-id for dig ved sagsoprettelsen, vil dette være præudfyldt.

Når overstående er gjort, skal du klikke på "Næste" i bunden:

Personinfo

4) Indsætning af e-mailadresser på andre personer hos klienten

På næste side skal du indsætte mailadresse på de andre personer på sagen. Hvis der ikke er andre personer på sagen, vil dette punkt automatisk bliver sprunget over. Hvis din rådgiver allerede har indsat mailadresser på de andre på sagen, vil feltet med "E-mail" være præudfyldt, så du blot skal klikke "Næste" nede i bunden.  Når det er gjort, klikker du på "Næste":

Oprettelse 4

5) Spørgskemaet

På næste side skal du besvare spørgeskemaet omkring virksomheden, foreningen, fonden etc.

Når spørgsmålene er besvaret, skal du sætte hak i "Hermed bekræftet" og derefter klikke på "Næste":

Spørgeskema

6) Dokumentupload

På næste og sidste side skal du uploade de påkrævede dokumenter på sagen (hvis der er påkrav om dette). Hvis din rådgiver har uploadet dette for dig allerede, vil det være præudfyldt og du skal blot trykke "Næste". Er det IKKE præudfyldt, er det din opgave at gøre det og derefter klikke på "Næste":

Oprettelse 7

7) Kvittering

Herefter er du færdig og vil se følgende kvittering:

Oprettelse 8

Ikke repræsentant

1) Invitationsmailen

Efter du har modtaget og åbnet mailen, klikker du på linket "Start her":

Invi mail

2) Opret adgangskode

Herefter kommer du videre til følgende side, hvor du skal vælge en adgangskode, bekræfte denne i feltet under og til sidst trykke på "Opret konto" (eller "Fortsæt uden at oprette konto", hvis du har den mulighed):

Password

3) Personlig information

Herefter bliver du sendt videre til oprettelsessiden, hvor du i første omgang skal udfyldes de personlige informationer og uploade id. Hvis du har et dansk cpr-nummer, skal det noteres i feltet "CPR-nummer". Har du IKKE et dansk cpr-nummer, skal dette felt blot udfyldes med ti 0'er. Herefter skal du besvare de tre pep-spørgsmål, og til sidste uploade det påkrævede id. Hvis din rådgiver har uploadet person-id for dig ved sagsoprettelsen, vil dette være præudfyldt.

Når overstående er gjort, skal du klikke på "Næste" i bunden:

Personinfo

4) Kvittering

Herefter er du færdig.