Sådan benytter du ”svar på vegne af ”-funktionen

Denne funktion kan du med fordel bruge på sager, hvor én person hos klienten ligger inde med id på de andre personer på sagen, og samtidig kan besvare spørgeskemaet på vegne af virksomheden

Hvis du ønsker, at én person ude hos din klient skal svare på vegne af de andre i personer tilknyttet til sagen, kan du benytte dig af funktionen "Svar på vegne af".

Du opretter klienten på normal vis. Efter du har indtastet CVR nummeret på virksomheden, valgt hvilke personer der skal være tilknyttet sagen og dernæst en repræsentant, vil der ude til højre for repræsentantens navn være tre prikker, hvor du kan aktivere funktionen.

Hvis du aktiverer funktionen, vil der åbne en ny kolonne ved siden af kolonnen, hvor du valgte repræsentant. Her skal du vælge, hvem repræsentanten skal svare på vegne af. Det kan både være en eller flere af de tilknyttede personer.

Uanset om du vælger en eller flere personer, der skal svares på vegne af, skal repræsentanten have følgende information på den/de person(er), som det drejer sig om:

1) CPR-nummer
2) Information omkring PEP-tilknytning
3) Stamdata (fulde navn mm).
4) Det påkrævede ID på sagen.

Det vil sige, at når repræsentanten er færdig med sin egen del i spørgeskemaet, så vil repræsentanten ydermere blive bedt om at uploade overstående for de andre personer på sagen.

De personer, der svares på vegne af, vil derfor IKKE modtage nogen mails fra Creditro omkring KYC-processen.