Hvorfor kommer jeg ind på en tom side, når jeg logger ind?

Hvis du efter login på kyc.creditro.com havner på en tom side, hvor du kun kan se mulighederne "Mine informationer" og "Færdig", kan det skyldes flere ting.

Når du som kunde logger ind på Visma Creditros KYC-platform og havner på en tom side, kan der være flere årsager. Denne artikel forklarer de mest almindelige årsager og giver dig løsninger, så du kan få adgang til din konto og sager uden problemer.

Hvorfor havner du på en tom side?

Når du logger ind på KYC-platformen for første gang med MitID, vælger du en mailadresse, som bliver din hovedmail. Denne hovedmail bruges fremadrettet til alle dine sager på platformen.

Eksempel:

1. Du inviteres til KYC-platformen for første gang og logger ind med MitID.
  2. Du tilknytter mailadressen aaa@aaa.com til dit MitID.
  3. Senere inviteres du til en ny sag på mailadressen bbb@bbb.com.
  4. Du logger igen ind med MitID.

I dette tilfælde vil din mailadresse på den nye sag automatisk ændres til aaa@aaa.com, så du har alle dine sager samlet på én konto.

I nogle tilfælde kan systemet ikke automatisk knytte din hovedmail til den nye sag. Dette kan resultere i, at du havner på en tom side, når du logger ind med MitID.

Login med en anden mailadresse

En anden almindelig årsag til, at du havner på en tom side, er, at du logger ind med en anden mailadresse end den, din rådgiver har brugt til at invitere dig. Systemet genkender ikke denne mailadresse og kan derfor ikke vise dine sager korrekt.

Det er derfor meget vigtigt, at du sikrer dig, at den mail, som du benytter som brugernavn, er den mail, som du oprindeligt har modtaget din invitationsmail på. Når du har sikret dig dette, kan du logge ind således:

1. Gå til loginsiden
  2. Indtast din mailadresse som brugernavn.
  3. Indtast din adgangskode.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at klikke på "Glemt adgangskode" på loginsiden. Du vil modtage et link til at lave en ny adgangskode.