Overvågning

Her har du mulighed for at oprette, redigere og slette overvågningslister.

Hvis du ønsker at oprette en ny overvågningsliste, skal du klikke på "ny liste". Herefter skal du tage stilling til følgende ting:

1) Overvågningslistens navn

2) Notifikationsindstillinger. (enten via e-mail eller platformen.

3) Hvornår du skal notificeres.
a) Basis - her er der tre valgmuligheder
b) Avanceret  - 20 forskellige avanceret muligheder

4) Herefter skal du trykke "gem" og overvågningslisten vil herefter kunne ses under overvågningsoverblikket.

Derudover kan du ude til høje i skærmbilledet se et overblik dine samlende overvågningslister og hvilke ændringer, der kommet på listerne.
Nederst på skærmbilledet kan du se et overblik over den kredit-rating, som virksomhederne på den enkelte overvågningsliste har.

NB! Hvis du ønsker at tilføje virksomheder til en overvågningsliste, skal du søge efter dem via søgefunktionen. Når du har klikket ind på den ønskede virksomhed, kan du tilføje den til en overvågningsliste ved at trykke på "tilføj til overvågning" i højre hjørne af siden.

creditro_logo_blue