Min klient modtager ikke mails fra Creditro

Hvis du oplever, at din klient ikke modtager invitationsmailen fra os, kan du finde årsagen - og løsningen - her

En af årsagerne til at din klient ikke kan finde invitationsmailen fra Creditro i indbakken er, at nogle mailudbydere har opdelt indbakken i flere kategorier.

Gmail har fx opdelt indbakken i tre sektioner:
1) Primære
2) Sociale netværk
3) Promoveringer

Her lander mailen fra Creditro nogle gange under primære og andre gange under promoveringer

Outlook har opdelt indbakken i to sektioner:
1) Fokuseret
2) Andet

Her kan mailen lande i både den ene og den anden sektion.

Overordnet set lykkes Creditro dog med at placere mailen i den korrekte indbakke langt de fleste gange, men skulle din klient være ude for, at den ikke lander i den rigtige indbakke, så bed den gerne tjekke, om den skulle ligge i en anden sektion. Sidst, men ikke mindst, så er der også muligheden for, at e-mailen kan være havnet i spamfilteret.

Hvordan gensender jeg en invitationsmail til min klient?

For at gensende invitationsmailen til en klient, skal du gøre følgende:
1) Vælg "Klienter" i venstre kolonne
2) Klik på klienten, som du ønsker at gensende mailen til
3) Vælg "Personer" i menuen øverst på siden
4) Ud for den person, som du ønsker at gensende mailen til, skal du trykke "Gensend".

Hvis mailen stadig ikke kommer frem

Hvis klienten trods ovenstående stadig ikke kan finde/har modtaget invitationsmailen, kan du i stedet sende et invitationslink direkte til klienten. Det er samme link, som er i invitationsmailen. Dette gør du på følgende måde:

1) Vælg "Klienter" i venstre kolonne

2) Klik på klienten, som ikke modtager mailen

3) Vælg "Personer" i menuen øverst på siden

4) Ud for den person, som ikke modtager mailen, klikker du på de tre prikker ude til højre. Her vælger du "Kopier link".

5) Åbn en ny mail i din arbejdsmail og indsæt det kopierede link. Send dette direkte til klienten fra din egen mail.