Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske mit login?

Hvis du har glemt dit login, kan du nemt adgang til et nyt

Har du tidligere oprettet en brugerprofil på Creditro A/S, men nu glemt dit login, kan du nemt modtage et nyt. Dit brugernavn er altid den mailadresse, som din rådgiver har inviteret dig på. Har du glemt dit kodeord, kan du på loginsiden kyc.creditro.com altid trykke "Glemt adgangskode", indtaste den mailadresse, du er inviteret på - hvorefter du modtager et nulstillingslink på mail (kan godt havne i spamfilter/uønsket post). Herefter kan du vælge nyt kodeord og derefter logge ind med dette.