Løsninger til større virksomheder

Automatiske kreditvurderinger minimerer ressourceforbruget, opbygning af interne scoremodeller sikrer fleksibilitet, imens implementering af vores machine-learning predictive analytics tilsikrer et konstant værn imod tab og svindel

Et marked uden ændringer i 30 år

Vi startede Creditro, fordi vi så et marked, der ikke har tilpasset sig udviklingen.
Vi så flere konkurser ske, uden nogle af de nuværende kreditvurderingsbureauer havde reageret på det i tide, og specielt så vi kriminelle få flere og flere ressourcer til rådighed, som gør, de bliver endnu svære at finde. Det vil vi gøre noget ved.

Et samarbejde med Creditro har mange fordele bl.a.:

  • Al information og integration foregår i realtid – ingen forsinkelser
  • Vi bruger AI og machine-learning til at advare om kreditrisiko, konkurser og svindel
  • Implementering af interne score-modeller
  • Overvåg din kundeportefølje på tværs af alle lande i ét

 

Bankruptcy Prediction

Forvarsel om 4.672 af 7.189 konkurser sidste år

Med forvarsler om konkurs risiko er du sikret at kunne agere rettidigt og minimere dit tab. Vores kunder modtager hver dag forvarsler direkte i deres indbakke eller ERP/CRM system og kan derfor tage de nødvendige skridt for at sikre deres forretning. Kontakt os og bliv sikret

Fraud Prediction

Mere end 100 milliarder hvert år.

Bedrageri, svindel og hvidvask er et stigende og stort samfundsmæssigt problem. Vi giver forvarsler og sikre din forretning så du ikke taber penge og hjælper til altid at følge gældende lovgivning.

Automatiske kreditvurderinger

I gennemsnit kan 87% automatiseres

Når en kunde modtager en kundeforespørgsel på enten e-mail, et online-signup eller lign. har vi sammen sat parametre op for, hvad lige præcis denne kundetype skal have og altid i samråd med virksomhedens risikovillighed.
Det sikrer, at bogholderiet og finansafdeling kun bruger tid på sager, som kræver manuel behandling og med disse ressourcer frigivet kan tiden bruges på at gå i dybden med enten prioritets- eller højrisikokunder fremfor at forsinke vurderingsprocessen.

ENTERPRISE SOLUTION

Kontakt os i dag

  • Ubegrænset adgang
  • Automatisering af kreditprocesser
  • Integration af interne score-modeller

Få besked om nye funktioner
direkte i din indbakke